23-06-14

The hub of every homeNa de kinderkamers, beginnen we langzaam aan de keuken. Verheug verheug! Ik kan me zo al voor ogen halen, hoe het moet worden. De uitvoering duur jammer genoeg iets langer dan het bedenken.Vooral omdat er veel van die klussen zoals plafond schilderen en muren bepleister bij zijn. En ook natuurlijk omdat er hier 2 kapoenen veel te graag helpen... We zitten nog niet in de helft van wat moet gebeuren, maar omdat ik niet kon wachten...

Een sneak peak :

Keuken kant Noord

De muur werd behangen met een overschilderbaar vliesbehang van Sencys Ref 5280621 Tissu. In het behang zit een retro ruit motiefje. Nadien werd het behang geschilderd met Levis Shady Yellow B30. We vonden deze kleur zo lelijk staan op het behang ( leek wel een wit behang na 10 jaar intensief roken). Dus we deden er een stevige portie wit door voor de 2 de laag. Zodat de kleur nu meer een Shady Yellow B20 is.
Eindelijk kreeg mijn Lexon Radiotje dat ik voor nieuwjaar kreeg een goede plek, waar de kinderen er niet bij kunnen. En de keukenposter waar ik eerder over poste, werd dus deze van Handz.
Over het vogeltje vertelde ik al eerder. Met restjes verf maakten we pastel kleuren voor de stoelen. En de keukentaffel die werd pootje gedipt.
Sam's Bloom maakte plaats voor een Stochermuller.De schakelaars werden door Hannes gekozen bij Niko, een merk waar we trouw aan zijn ;) Voor hem het pronkstuk van de keuken.
Wordt vervolgd...
3 opmerkingen:

  1. :) Bedankt. Ik bestelde er meteen nog een andere ook, maar die mag nog even wachten, tot ik deze beu ben...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, ben benieuwd naar de rest van de keuken! Bij ons staat die volgend jaar op het programma, dus ideetjes zijn altijd handig :-)

    BeantwoordenVerwijderen