09-07-14

PlayroomDe kinderkamer (speelkamer waar Sam voorlopig nog slaapt).
Is zo klaar als een kinderkamer kan zijn. Met andere woorden er zal nog heel veel veranderen. Maar de grote lijnen zijn er. We beginnen na de keuken aan de kinderslaapkamer.
Op de slaapkamer gaan onze meisjes samen slapen. Misschien een beetje raar als je toch 2 ruime kamers hebt.


Het idee zit hem vooral tussen mijn oren. Een slaapkamer moet vooral rust, eenvoud en harmonie uitstralen. Ik zelf kan ook beter tot rust komen in een opgeruimde kamer. En voor kinderen is het nog moeilijker om die rommel onder controle te houden als er ook nog eens een ruim aanbod speelgoed aanwezig is...Dus mama heeft beslist, 1 kamer om te spelen. En 1 kamer om te slapen. We zien wel hoe het uitdraait. Veranderen is mijn lievelingswerkwoord.


Dus nu nog even wat foto's over hoe het nu is... De meisjes spelen aangezien hun jonge leeftijd voornamelijk beneden, waar ze onder het steeds wakende oog van mama vertoeven. En voor ons vinnig Jilleke is er in constant nog 1 seconde teveel...


6 opmerkingen:

 1. Vrolijk hoor, ben benieuwd hoe het gast worden. Je hebt helemaal gelijk met een speel- en een slaapkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke kamer! ben dol op dat papier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Dat behangpapier blijf ik echt fantastisch vinden. Overal waar ik het zie opduiken denk ik: "Waw!" en het is zo tof dat het papier ook op andere plekken in de kamer terugkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, dat is inderdaad het kleedje. Hoe grappig dat het bij jullie verzeild is geraakt! Zo een leuke kamer trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen