06-04-2015

Paasmaandag

Het begin van de paasvakantie. Met een maandag waarop we begonnen aan de hal. Met het opschuren en primeren van het plafond. Maar voor de kindjes gingen we ook tussendoor wat eitjes rapen.



We maakten ook "PAASTAART met spinazie, ricotta en ei

  • 500 g spinazie, 2 sjalotten, 4 eieren, 250 g ricotta, 80g Parmazaan, 1 el rijst, 2 rollen kruimeldeeg.

  • Sjalotten glazig stoven, spinazie toevoegen ( vocht laten verdampen), Ricotta, parmazaan en rijst toevoegen, kruiden ( peter en zout) .
  • Oven voorverwarmen 180°, 1 vel deeg in taartvorm, 4 kuiltjes vullen met eitjes, 2 de vel deeg, randen afsnijden. 
  • 40min in de oven, 10 min afkoelen.
En klaar wat een geweldig paasweekend!

2 opmerkingen:

Ensorhuis Oostende