27-07-2015

Op weekend met de kindjes Nederland (3)



Zoals jullie al misschien gemerkt hebben. Ben ik helemaal geen Studio 100 fan. Ook al groeide ik op met Gertje en Samson. Toch betreur ik het enorm dat heel Belgiƫ een studio 100 invasie beleeft. Daarom trekken wij naar jaarlijkse gewoonte met de kinderen een tripje naar Nederland. Helemaal in teken van de kids. Daar proberen we uitstapjes te zoeken waar de kinderen niet rechtstreeks van de attractie de souvenirshop in glijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit jaar vertrokken we al vroeg voor een rit van 1u30 min richting S' Hertogenbosch. Daar deden we een tussenstop van een paar uurtjes




Eerst even iets drinken in de super hippe Pink Lemon
IMG_0591De meeste onder ons kozen voor een " LEKKER DING". Een juice  op basis van framboos, ananas en sinaasappel. Jill koos uiteraard voor een "BARBIE"  Mango, aardbeien en sinaasappelsap. Ik vond persoonlijk de Barbie ook lekkerder. Hij was een pak zoeter.


Nadien brachten we nog een bezoekje aan de  Sint Jan Kathedraal.Deze was echt prachtig. Om af te sluiten vonden we een heerlijke plek om te picknicken aan het water.

IMG_0606















en uurtje verder rijden. Kwamen we aan bij onze verblijfplaats. Jan Klaassen Dromenland. Daar kregen we meteen onze tickets voor het park.(Gratis bij het ticket voor de camping).


Wat later reden we al terug richting huiswaarts. Waar we na een uurtje een tussenstop hielden in Berlicum. Voor een kamelensafari op dromedarissen.
Op de Kamelenmelkerij werden we samen met een grote groep ontvangen voor een rondleiding. Een ritje op de dromedarissen, een pannenkoek gemaakt van kamelenmelk en de kans om de jonge diertjes zelf een flesje te geven.




Van de Safari hadden we wel iets meer verwacht. Eigenlijk zijn dromedarissen helemaal niet zo een lieve dieren. We moesten de kinderen zeer goed aan de hand houden. En opletten want de dieren hadden de gewoonte . Een groep mensen uit elkaar te drijven en dan tikkertje te spelen. En effectief je merkte dat de kamelen steeds tussen de groep zomaar kwamen staan.
De pannenkoeken waren wel heerlijk. En Sam en Jill vonden een flesje aan de dieren geven super de max!
Later die middag keerden we terug richting Belgiƫ ( 1u 30 min rijden) waar de kinderen een heel pak rust in te halen hadden....
________________________________
En het kostenplaatje voor dit alles:
165 euro verblijf (7 pers , park, ontbijt incl..)
kamelensafari 50 euro, (voor 5 pers, kinderen tot 3 jaar gratis)
+ benzine voor +- 500 km vertrekkende vanuit Brussel
___________________________________________________

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende