15-07-15

Zusterliefde op TV

Er zijn zo van die dagen... Dat Jill niets anders doet dan haar zusje plagen en vooral pijn doen. Soms zitten we hiervoor met onze handen in het haar. Want Sam is zo een zacht karaktertje dat alleen maar slachtoffer kan zijn.
Maar gelukkig zijn er ook van die momenten waarop ze zo lief samen spelen. Ze alles kunnen delen, om dezelfde dingen lachen en lekker achter elkaar aanhollen.

We gingen vandaag  samen met die 2 verwende nestjes eens naar PEPATINO en Anne Pops te Aalst.. En een deel van de nieuwe collectie was al in de rekken. En van de vorige collectie nog een paar zeer leuke stuks gescoord. Gelukkig is er een meisjeskast  altijd wel nog een plaatsje vrij, of een stuk dat ze " ECHT" nog nodig hebben.

Na afloop werden we aangesproken door de crew van Vlaanderen Vakantieland. Of we wilden meespelen in een filmpje over de stad Aalst. Samen met de kinderen doen alsof we op visite waren en aan de balie een iPad aanvragen. ( 16/8 of 17/8 uitzending)
Na afloop mocht Jill ook een keertje met Saartje op de foto.(Wat trouwens een zeer sympathieke dame bleek te zijn).9 opmerkingen: