13-12-2017

Speelgoedtesters Lol Fizz Factory

De Sint bracht ons een hele fabriek om bruisballen te maken.

Een cadeau waar mama verplicht een handje aan moest toesteken, want met de ingrediƫnten ( natriumcarbonaat, kleurstof en citroenzuur) om een bruisbal te maken kunnen de kinderen nog niet alleen aan de slag.
Omdat we eerst enkele filmpjes online bekeken, hadden we onze verwachtingen al een beetje bijgesteld. En was de handleiding ( die vrij sober is) iets duidelijker voor mij en de meisjes.
Onze eerste versie was een beetje te klein uitgevallen. Deels omdat de kinderen een deel Soda gemorst hadden. De 2 de versie iets te weinig water, waardoor de bal uit elkaar viel op de badrand ( dat is een lastige opkuisklus als die brokjes).
Dus de 3de keer goede keer zullen we stellen. Ik weet niet hoeveel ballen we nog kunnen maken uit deze set. Maar een navulset vond ik nog niet dus het zal online per kilo bestellen zijn achteraf.
Op de Femma website  vond ik een recept en instructie op zelf zonder de fabriek bruisballen te maken. Maar geef nou toe,  zonder die suikerrozen machine en die LOL surprise voorwerpen is het toch helemaal niet hetzelfde.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende