10-03-2019

Landallovers 2 Harz

In oktober schreef ik al dat onze vakantie in Landal (Esonstad kan je hier terugvinden) zo goed was meegevallen, dat ik meteen voor onze krokusvakantie ook een Landal-vakantiehuisjes boekte. Aangezien er in totaal 85parken in 9 verschillende landen zijn, hebben we nog een hele waaier aan aanbod.



Met het oog op sneeuw en ski boekten we vlakbij de "Wurmberg". Ongelukkigerwijze viel de vakantie zo laat op het jaar, dat alle skigebieden "Braunlage" gesloten waren. Frustrerend genoeg boekten we om die reden dus geen Winterberg zoals vorig jaar. (Waar er wel geskied werd omdat ze daar de sneeuwkanonnen hadden ingezet).


Landal Harz is voor ons zo een 6 uur rijden. Winterberg + 2. Het is eigenlijk geen drukke baan met knooppunten waar je "Stau" hebt.

Gelukkig zijn er aan het park genoeg faciliteiten en activiteiten genoeg in de buurt om te doen. Zodat de ski vakantie toch nog een gewone leuke vakantie werd.
 



Het toppertje aan dit Landal park is het zwembad. ( Ook het enige niet betalende, in tegenoverstelling tot Esonstad waar heel veel op het park gewoon gratis was.)

Maar ook op het domein waren er een leuke speeltuin, een Bolo club, een bowling (betalend) een binnenspeeltuin (deden wij niet door de belachelijk hoge prijs) En een mooie wandelroute.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende