09-07-2016

Leren fietsen 4

Jullie kunnen al een tijdje de fietsevolutie van Jill en Sam volgen. Door dit blog te schrijven heb ik nu zelf ook een overzicht, over hoe de meisjes stappen maken in het leren fietsen.
Voor wie graag even mee terug blikt: Jill met haar eerste loopfiets hierhier en het prille begin met de loopfietskeuze en haar EGG-helm (Waar we nog steeds zeer tevreden over zijn) hier.

Een jaar geleden kon je hier lezen dat we bij Jill net de wieltjes afhaalden en Sam gestart was op de mini loopfiets.
We oefenden intussen een beetje hier en daar. Sam kreeg de grotere loopfiets, Jill soms wieltjes af, soms wieltjes aan,... En vandaag werd er druk geoefend ZONDER WIELTJES met het BikyBiky vestje.

Ik moet bekennen. Het vestje is echt een succes. Jill is geen enkele keer gevallen. En op sommige momenten kan ze echt een paar meter vrij fietsen. Alhoewel mama nog heel vaak moet roepen "Stuur recht houden".
Vooraf even het Disney verhaal over de schildpad en de haas bekijken. Om de spirit erin te houden. Dat het niet de haas is, bij wie alles vanzelf gaat, die de race wint.Maar de schildpad die vastberaden haar ding doet en vooral DOORZET. Was ook geen slecht idee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende