12-01-2017

Drakenjacht in S.T.A.M


De laatste vakantiedag, een dagje zonder ” Moetjes”.We bezochten S.T.A.M.  Gent.

In ‘Gent in LEGO’ kan je letterlijk een steentje bijdragen en zelf bouwen aan de stad waar je altijd al van droomde bij de de vier bekendste Gentse torens: de toren van de Sint-Niklaaskerk, het Belfort, de Boekentoren en de toren van de Sint-Baafskathedraal.





EXPO DRAKEN: Soms zijn ze kwaadaardig en lelijk, dan weer aaibaar en lief of van een indrukwekkende schoonheid. Maak kennis met helden die de draak verslaan en met draken die beschermen.


In het speelkasteel kruip je met een drakenboekje in de leeshoek, verdwaal je in een mini-doolhof, klim je naar boven om langs een drakentong weer naar beneden te glijden. Op maat van de kleinsten/jongsten onder de bezoekers!




Het was een kort bezoekje met veel volk. Maar een zeer gezellig museum.
Tot slot nog even Jill die trots is op haar nieuwe schoenen ( dezelfde als Sam) die ze  zelf koos in de winkel.De tijd dat mama alles koos is echt wel voorbij. Jill heeft gelukkig een geweldig gevoel voor mode. Ze ontwerpt nu al jurken en pruiken van papier voor Sam. Echt geweldig om te zien. Ik heb het gevoel dat ze ooit hier iets mee gaat doen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende