13-04-2016

Dino's bezoeken aan de kust


Sinds de paasvakantie kan je in De kegel meer dan 70 dino's gaan bekijken. Een tijdje geleden stonden er reeds soortgelijke dino's in Antwerpen. Jill was toen helemaal gek op deze tentoonstelling. Ze speelde later heel veel met de plastieken dino's en kon er ook een 5 tal bij naam noemen. Wat best wel impressionant was toen we in de chocoladezaak met een 2 jarige stonden die een stegosaurus vraagt aan de verkoopster.

Nu boeit Jill de evolutie heel hard. Het is moeilijk op deze leeftijd al uit te leggen hoe het juist in elkaar zit. Ook op internet vind ik weinig info voor haar leeftijd. Gelukkig bestaan er tentoonstellingen die haar honger naar deze kennis een beetje kunnen stillen. Sam daarentegen was wat minder op haar gemak tussen al die grote dieren. Ze was vooral voor die grote redelijk angstig. En kwam maar weinig uit haar veilige buggy.





Op het einde van de ronde, kan je nog een skelet opgraven. En bij aankomst in de tent waar je het vragenformulier kan bezorgen. Kan je nog dinotanden opgraven en krijg je een mooie pin.

En binnen het domein is ook een speelpleintje waar de mama's gezellig iets kunnen drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende