14-04-2021

Holiday Suites Westende

Om de paasvakantie (waarbij we weer veel te veel binnen zaten door het slechte weer, Covid en mama die een zware ontsteking kreeg) af te sluiten. Trokken we een paar dagen richting Westende. 
We namen de makkelijke oplossing qua accommodatie, geen lakens voorzien, toch een keukentje om iets te waren, want ja afhalen blijft de enige optie om eens niet te moeten koken. Holiday Suites it is.



 Een wandeling naar het strand en door de duinen, kan zo veel energie vragen maar ook geven. 





Ons appartementje voldeed aan alle eisen. Een goede warme douche, een goede tv en natuurlijk voor de deur een speeltuin. Uiteraard ook voorzien van een lift met spiegel om te kijken of ons haar goed zit. Want mama kan dat sinds kort ook.






Een bakker op wandelafstand is ook weer mooi meegenomen. En een ontbijt op vakantie is toch altijd een beetje meer gezellig en verwennerij dan thuis.


Een leuke speeltuin in de buurt waar ook nog eens een huisje met heel veel kabouters te bezichtigen is.





Naar het strand en de dijk daar is er altijd wel leuk wandelen en schatten zoeken.





Als de pretparken nog gesloten zijn, dan kan je op de parking nog eens iets beleven. Plopsaland Drive-in Kinepolis on tour.




Bij een weekendje zee hoort een gocart ook.
In plaats van de afzonderlijke modellen, gingen de kinderen voor de grotere versie. Tegen de wind in was dat stevig doortrappen. Die 30 minuten waren lang genoeg.

 


En nog een leuke speeltuin gevonden in de buurt om het weekendje af te sluiten.





En nadien richting huis om heel veel te gaan rusten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ensorhuis Oostende