16-06-14

Kleine Sam 8 maand

Al 8 maand opnieuw een klein melkmonstertje in huis. En dat mag gezegd worden.

Sam is in tegenstelling tot haar grote zus een kleine eter. Gelukkig drinkt ze heel graag melk. Terwijl ze beiden met een stevig geboortegewicht: 4,6 kg en 3,8 kg hun intrede deden. Bleef Jill een stevige baby die alles luste in copieuze porties. Daartegen Sam die pikt als een vogeltje.

Het grote voordeel voor Sam is dat ze meer gedragen wordt, in de draagzak omdat ze nog zo licht is. Jill woog op 8 maand al ruim 3 kg meer.

Zorgen maken we ons niet echt, zolang ze maar gezond zijn en goed ontwikkelen. Sam begint trouwens net al wat te kruipen. "Ojeee!!"


De Bloom maakte plaats  voor een stoel waar Sam zelf rechtop in kan zitten. En werd ook voorzien van een nieuwe hoes. Mijn eerste naaiwerkje, gemaakt samen met Mama Nele.
Het eiken vogeltje is een cadeautje van mijn zus, ze kocht het bij Yellow Lemon Tree.

Het is naar een ontwerp van Kristian Vedel. Een speelgoed icoon uit de jaren 50. Door het hoofd te veranderen van positie, verandert hij van emotie.

Sam draagt: Ls No sugar added/ romper Hema

3 opmerkingen:

  1. Mooie hoes voor de stoel! Wij hadden net dezelfde, maar het is steeds de traditionele hoes gebleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk blog heb je! Ik ga je volgen. En lieve kindjes :) Ons meiske is nu bijna 5 maanden, kan me niet voorstellend dat ze over een paar maandjes ook al gaat kruipen!

    BeantwoordenVerwijderen