09-06-14

Meisjes met korte haren

Jill heeft echt geen geluk met haar haren. Ze groeien NIET. Hoe vaak ze op haar 2,5 jaar nog aangesproken wordt als jongen is echt ongelooflijk. Zelfs met een jurk aan.


Nu beginnen eindelijk haar dunne sprietjes in de nek wat langer te worden en haar krullen beginnen ook weg te zakken. Gog ik vind het eigenlijk wel best leuk zo een kort kopje, het is veel leuker om een stoere hanenkam te maken dan staartjes. Om latere beschuldigingen te vermijden zal ik het dus vanaf nu niet meer bij laten knippen. Maar vandaag heb ik me toch nog eens volledig laten gaan.


Jill draagt: Jurkje mini rodini/ tasje h&m/ schoenen Redrag

5 opmerkingen:

  1. En ook geen gezaag voor het kammen van de haren bij een korte coupe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Jill super stoer! En totaal niet op een jongentje lijken! Mag ik vragen waar de jurk van is?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig jurkje heeft ze aan. Volgens mij is zo'n vraag gewoon ├╝berhaupt onzin. Waarom willen mensen dat toch weten (ook als ze in de wagen liggen...) Maakt het wat uit? Een soort mislukte beleefdheidsvraag. En nu ik toch bezig ben; dan ook nog eens die opmerkingen als; 'Och, ze huilt' (O ja?) en 'Volgens mij houdt'ie niet van winkelen (nou en, ik wil even deze rok passen)... enzovoorts. Allerhinderlijkst; 'Laat hem toch,' als zoonlief van drie de winkel bij elkaar schreeuwt of rennend met z'n karretje hielen openhaalt. (Nee, ik laat hem niet). Sjonge, ik heb stof voor een nieuwe blog. ;)

    BeantwoordenVerwijderen