05-11-2014

Orange, it's my new obsession

KoperOranje is de interieur- kleur in opmars. Koper was reeds een persoonlijke favoriet. Maar sinds kort ( nu we de slaapkamer onder handen nemen) is oranje er stiekem ook bij gekomen. Voorheen was het een kleur die ik nooit in huis nam, Niet dat ik ze niet mooi vind, maar gewoon omdat er zo veel andere kleuren zijn die voor gaan op oranje.



Verlanglijstje: KANDERLAAR HAY, poster Ninainvorm, vaas Snug, haak Butterfly, dozen HAY, poster zeefdruk hopsbal, lamp Muuto


Intussen een ziek Sammeke die ons voor de foto toch nog op een glimlachje trakteert...




4 opmerkingen:

  1. Wat een fijn verlanglijstje! En mag ik vragen waar het bedovertrek vandaan komt?:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inspired by" http://deborasluijs.blogspot.be/2014/08/zeeman-hack.html " Denies, tof he! Jammergenoeg waren ze zeer snel uitverkocht, is al van vorige zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Komt het dekbedovertrek van de zeeman? Zeeman is positief aan het veranderen :-) Hun theedoeken zijn ook al zo gaaf! En wat oranje betreft... superkleur! Wij hebben ooit onze wanden op de overloop in de kleur "saffraan" geschilderd. Tijdens het mengen bij de GAMMA, vroeg de verkoper of het echt wel de juiste kleur was die we wilde laten mengen want hij vond het zo... ORANJE! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja gek he, ik heb al een tijdje de indruk dat er iemand met leuke smaak grafische prints bij Zeeman werkt. Hehe en tevreden over je overloopkleur ? Ik moet er wel nog wat aan wennen aan het oranje :) Een foto van de slaapkamer volgt nog...

    BeantwoordenVerwijderen

Ensorhuis Oostende