30-12-2014

Chambre Sieste deel 2

Ik schreef al een tijdje geleden over hoe ik de slaapkamer van de kindjes wou inrichten. Hier het pinbord dat ik toen maakte.
Het begon met het Ikea Kura bed. Dat nog steeds niet geschilderd is omdat ik geen zin heb om het opnieuw  uit elkaar te halen. En een Zweeds kringloopkastje (oorspronkelijk bruin). Dat dienst zou doen voor een paar boekjes en speelgoed. Het valt op dat we eigenlijk een heel pak boeken hebben. In de andere kamer staan ook nog een keer een hele reeks peuter en babyboekjes. Maar geen paniek er kunnen er nog een paar bij...Voor de kindjes maak ik per 3 maand een Instagram_boekje bij Hema, Er komen de 20 leukste foto's per 3 maand. Heel leuk om te vergelijken omdat ik er ook belangrijke gebeurtenissen en hun metingen in noteer. De boekjes gaan eigenlijk veel beter mee dan verwacht.


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Maar ik heb geen Instagram ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoeft geen instagram te hebben hoor Marloes, je kan die boekjes met gewone foto's maken. Het programma maakt ze gewoon in dat formaatje ...

   Verwijderen
 2. Ziet er gezellig uit zo. En wat een leuk idee om die boekjes te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maak elk jaar een boek. Tenminste; dat is de bedoeling, maar ik loop wat achter. Het baby-album van onze dochter is bijna klaar, terwijl ze in juni twee wordt.... Jou systeem schiet iets meer op, knap dat je dat bijhoudt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :) Hehe ja er zijn al enkele mensen die het ook zo doen nu, gewoon omdat het makkelijk bij te houden is , en het wordt tenminste ook gebruikt ...

  BeantwoordenVerwijderen