25-01-2015

Foto's bewerken

Ik gebruik eigenlijk bijna nooit een foto bewerker behalve dan Picasa om collage's te maken. Gewoon omdat ik het zo moeilijk kan kiezen en achteraf de originele foto vaak dan nog het mooiste vind .Vandaag kwam daar verandering in.... Ik ontdekte "Pic Monkey". Wat een leuk programma. Zo veel keuze om te doen. Baarden,snorren,sterretjes, hartjes, achtergronden, dieren, bomen,toevoegen of allerhande veranderen,...

En voor de niet kinderfoto's is er zelf een hele collectie opsmuk: tanden witter maken, rimpels verwijderen,... Het grappigste van allemaal vind ik wel " Weight losse" Met andere woorden nu hoeven we nooit meer opgemaakt de deur uit. We passen het gewoon later aan op de foto.

 Ik startte ook met de online babyfotografie cursus " Cheezz baby" die ik won. Maar door het grote  Ikea paxen en opruimweekend is er weinig van fotograferen gekomen.

8 opmerkingen:

 1. Merci voor de tip! Leuke bewerkte foto overigens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merci voor de tip! Leuke bewerkte foto overigens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk programma he! Ik gebruik het al een tijdje. Maar die extra's zoals dat vogeltje in de foto kende ik nog niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. she looks lovely with or without stars ;) i'm a picmonkey fan too...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ja, dat is een grappig programma. Dit is ook een leuke foto geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Picmonket is echt super al heb ik de functies die je noemt nog nooit gebruikt. Benieuwd hoe de cheezzbaby cursus je bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :) Bedankt allemaal, Linda de eerste les van de cursus is niet simpel deze periode van het jaar) . Oefenen zonder flits :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Picmonkey is inderdaad heel tof om te proberen. Hele leuke effectjes.

  BeantwoordenVerwijderen