31-01-2015

Jurkjes die de zon blij maken...

Vorige week schreef ik over dat we hier aan de grote opruim begonnen waren. De meisjes kregen een pax (Ikea) kast waar heel veel in kan. Aangezien er nog wat plek over was, konden we al beginnen met de zomerkledij aan te vullen. 

 • Een prachtig jurkje overgekocht van een zeer creatieve mama:Kaatje naaisels. Waarschijnlijk tegen de zomer net iets te nipt qua lengte. Daarom nu al aan met een broekkousje onder.

 • Een jurkje Someone voor Jill en een broekje ( Bobo Choses) waar ik verliefd op werd voor Sam. 


We gingen deze halen bij Pepatino (Aalst) een online winkeltje waar ze alle favoriete merkjes van mama verkopen.
 


 We maakten van de gelegenheid gebruik om even langs de KZ POPT UP te gaan. Geweldige winkeltjes waar we ook snel even binnen sprongen. De reuze tafel van Hay blijft een item om van te dromen. En af en toe eens naar te kijken...8 opmerkingen:

 1. Leuke vangst! Hier wordt ook druk van de ene kast naar de andere verlegd. Kleine zus krijgt weer wat bij van grote zus, Grote zus en grote broer kregen al heel wat soldekes en mama naait in vierde versnelling om wat voorjaarskleding in de kasten te krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk als je de energie hebt om er zelf ook nog bij te maken, ben jaloers :)

   Verwijderen
 2. Fijne nieuwe kleding! En wat handig een nieuwe kast. Wij kochten laatst ook een nieuwe IKEA kast, zo ideaal. Geniet nog van het weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ikea, iedereen heeft er wel iets van he , bedankt voor jou ook een fijn weekend.

   Verwijderen
 3. i think short dresses are cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleertjes heb je geshopt, je hebt een erg goede smaak haha. Het eerste jurkje vind ik ook erg lief! X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen